24 Ağustos 2014 Pazar

Minecraft Clay Soldiers Modu

Evet sevgili Minecraft severler, bugün size Clay Soldiers Modunu tanıtacağız. Bu mod oldukça farklı bir Minecraft modu olarak siz değerli Minecraft severlerin karşısına çıkmıştır. Şöyleki ; Minecraft dünyanızda kendi ordunuzu kurmak, takımınızı oluşturmak için bu modu oyununuza kurabiliyorsunuz. Binlerce Minecraft askeri oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz askerleriniz zıt renklere karşı savaş açacaktır. Böylece sizin oyun içinde daha güvenli bir Minecraft yapıları oluşturmanıza olanak sağlayacaktır.

Aynı zamanda Clay Soldiers oluştururken, silme imkanı da veren modumuz, tek tuşla tüm hepsini 'remove' yani sil işlemi uygulamaktadır. Teker teker binlerce askeri kaldırma gibi bir derdimiz de böylelikle ortadan kalkıyor. En güzel özelliklerinden biri de bu olarak ortaya çıkıyor.

Bunun yanında, istediğiniz her seçeneği seçme imkanı veren Clay Soldiers ile birlikte, Minecraft'ın en güçlü askerlerini oluşturabilirsiniz. Bilgisayarınıza kurduktan sonra, sizde Clay Soldiers modunun farkını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder