22 Ağustos 2014 Cuma

Minecraft Nedir

Bir çok oyun sever Minecraft'ı ilk tanıdığı zaman gerçekten oyunun ne işe yaradığını neyi anlattığının farkına varmamış. Bizde bu yolda size Minecraft'ı tanıtmak istiyoruz.

Minecraft 16 bitlik bir oyundur. Bu oyun üzerinde hayatta kalma savaşı veriyorsunuz. Blokları ve itemleri bir araya getirerek, canavarlardan kurtulmak için yapılar oluşturup, kendi yapınızla birlikte hayatta kalma savaşı vereceksiniz. Her şey bir yana bu oyunda hayatta kalmak hiç de sanıldığı kadar kolay değil. Bayağı hızlı olmalısınız çünkü ; moblar gerçekten rahat durmuyorlar :)

Minecraft'ın en çok zorlayansa yapılar oluşturmak, devasalar yapılar oluşturabilirsiniz. Fakat hiç de kolay değil. Modlar sayesinde yardım alabilir, bu yapılara eşlik edebilirsiniz. İstediğinizi yapabileceğiniz bu modlarla birlikte ; ne dilerseniz sizin elinizde, hayal gücünüzü kullanarak istediğinizi planlayabilir, oluşturabilirsiniz. Her şey sizin hayal gücünüze kalmış.

Minecraft, çok üstün özellikler istemeyen bilgilsayarlarla oynanabilir, fakat isterseniz Texture Pack yükleyerek oldukça yüksek bir bilgisayar üzerinde donmadan kasmadan oyununuzu oynayabilirsiniz, biraz zor da olsa Minecraft siz de farklı bir etkileşim yaratacaktır. Texture Packle oynamanız sizin için en iyisi olacaktır. Size tavsiyemiz budur.

Fazla söze gerek yok, oyuna girerek Minecraft oynayabilir, farklarını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder