21 Ağustos 2014 Perşembe

Minecraft'ı Tanıyın

Minecraft, 11 milyonu aşkın kullanıcıyla Minecraft severlere hizmet veren bir online ve offline tabanlı oyundur. Bu oyunla birlikte tüm oyuncuların gözdesi olan Minecraft, her geçen gün kullanıcı kitlesini katlıyor.  Biz oyuncular, oyunu oynarken gerçekten farklı bir özelliğini sevdik. Her daim yaratıcı olmamızı sağlayan Minecraft, bize sınırsız bir dünya sunuyor.

Bu dünyada elimizden ne gelirse yapma imkanımız bulunuyor. Böylece, Minecraft'ın tüm nimetlerinden faydalanabiliyoruz. Minecraft dünyasında, istediğiniz her şeyi yapma imkanınız var. Sınırsız dünyanızda, sınırsız imkanlarınızla, hayatta kalmak için çabalayın. Her şeyi deneyip, uygulayın, sizde oyunun farkına varın.

Minecraft 6 yıldır sürekli olarak geliştirilmektedir. Yeni özellikler eklenerek farklı bir oyun haline getirilen, tekdüzelikten çıkarılan bu oyun, size en uygun imkanı sunmak için çabalıyor. Siz de Minecraft severlere olarak desteğinizi esirgemediğiniz bu oyunla birlikte en iyiye birlikte yürümekten çekinmiyorsunuz. Artık devam eden bu Minecraft çılgınlığı iki kısım olarak bizlere sunuluyor. İster online isterseniz de offline olarak oynayabileceğiniz bir platform olan Minecraft'ta tek yapmanız gereken şey hayatta kalmayı başarabilmek. Bunu yaptıktan sonra istediğiniz her şeyi yapma imkanınız var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder