24 Ağustos 2014 Pazar

Minecraft Not Enough Items Modu

İşte ! Karşınızda Minecraft oyununun en çok tutulan modlarından biri Not Enough Items. Oyunda item sıkıntısı mı çekiyorsunuz? İşte tek ihtiyacınız Not Enough Items, istediğiniz her itemi kolaylıkla ortaya çıkarabilecek bir mod olan modumuz, sizin ihtiyacınız olan her şeyi tek tıkla size sunacak...

Not Enough Items moduyla beraber, Minecraft için istediğiniz her şeyi oluşturma imkanınız var. Bilgisayarınıza kurduktan sonra farkını görebileceğiniz bir mod olan Not Enough Items modunun tüm imkanları sizi Minecraft dünyasında en iyiye götürecek. Bloklardan tutun, silahlara, yemeklere ve daha pek çok şeye sizi ulaştıracak olan bir mod düşünün. Burada tek bir mod karşımıza çıkıyor o da Not Enough Items modu.

Minecraft'ın yüklü bulunduğu disk olan .minecraft klasörünün içinde bulunan 'mods' klasörü içine atıp, siz de Minecraft dünyanızda yeni bir çığır açabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bilgisayarınıza kurulum gerçekleştirmek olacak. Minecraft'ın farkını bu modla beraber yaşayacaksınız. Yüzbinlerce kullanıcıya hitap eden modlardan biri olarak oyunseverlere sunulmuştur. İndirin, farkı yaşayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder