23 Ağustos 2014 Cumartesi

Minecraft mapları

Minecraft sınırsız bir oyun olmasından ötürü, sınırsız dünya içinde istediğiniz her şeyi yapmakta özgür oluyorsunuz. Aklınıza ne gelirse yapabileceğiniz bir oyun olan Minecraft şüphesiz ki bazı şeyleri kısıtlarken, size aynı zamanda ek olarak sunuyor.

Bunlar Minecraft mapları olarak biz Minecraft severlere sunuluyor. Genellikle Minecraft severler tarafından oluşturulan bu maplar, dosya şeklinde paylaşılarak indirime sunuluyor.

Siz istediğiniz şekilde paylaşılmış olan map dosyalarını Minecraft'ın yüklü bulunduğu diske yükleyerek kuruyorsunuz. Böylece paylaşılmış olan mapları dünyanızda oynayabilirsiniz. Minecraft en iyi özelliklerinden biri ise budur. Paylaşılmış olan Minecraft  dosyalarını kendi dünyanıza yükleyerek oynayabilme imkanınız var.

Map dosyalarını kurarak, Minecraft dünyanızda farklı bir oyun oynayabilir, aynı zamanda Minecraft'ın sonsuz faydalarını kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Minecraft dünyanıza en uygun olan map dosyasını belirli siteler aracılığıyla bilgisayarınıza indirip, kurmak olacak. Ardından istediğiniz mapa giderek, yapınızı oluşturabilirsiniz. İstediğiniz her şeyi yapma imkanı veren Minecraft oyunu, sayesinde; her şeyi yapmanız parmaklarınızın ucunda..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder